Egyéni sminktanácsadás

Sminktanácsadás

Sminktanácsadás

Mi az, amivel elronthatod a sminkedet?

2015. január 26. - Makeup Bar

Mi az, amivel elronthatod a sminkedet?

Sokminden!:) Leginkább az, ha nem tudod, hogy hova rakd a pirosítót, hogy milyen színeket használj, hogy meddig kell felkenni a szemfestéket vagy hogy milyen a szabályos szemöldök formája. Az is ronthat az összképen, ha potyog a szempillaspirálod az arcodra napközben és ha a szemceruzád elkenődik:)

louis-vuitton-fall-2012-makeup-beauty-editor_ca_1-443x350.jpg

Többféle lány, hölgy jön hozzám sminktanácsadásra és úgy vettem észre, hogy bizonyos csoportokra lehet osztani őket. Természetesen ezek nem rossz vagy jó csoportok, senki sem rossz és mindenki tud újat tanulni:) Nézzük:

1. Sosem sminkeltem még magam 

Sokan hölgy egyszerűen csak nem foglalkozik a sminkeléssel. Nem azt állítom, hogy smink nélkül egy nő nem nő, dehogynem! Csak vannak akiket egyáltalán nem érdekel, különböző okokból kifolyólag.

Fiatal és szép, sportol vagy nincs ideje, reggel siet munkába vagy a gyerkőc mellett már nem marad rá idő. Van aki a természetesség híve és nem szereti magán a sminket. Volt olyan vendégem, akinek napközben le kell mosnia a sminkjét a munkája miatt és mégis becsületesen felrakja reggel és utána is. (Fogadjunk, hogy most azon gondolkodtok, hogy milyen munka lehet az:D Elárulom! Orvosi steril környezetben végzett munka:))

Valahogy mégis (szinte) mindenkinek eljön az életében az a pillanat, hogy 'most már azért csak kellene valami':)... Ezzel együtt jön a felismerés, hogy igenám, de mit, mivel, hogyan, hova is kell tenni?

Ha nem tudod a válaszokat, könnyen véthetsz olyan hibákat, amelyektől nem biztos, hogy szebb leszel, sőt...

2. Sminkelem magam, van pár sminktermékem/eszközöm, de nem vagyok biztos benne, hogy jók a színek és hogy jól teszem fel

Általában egyébként elég jól eltalálják a színeiket valahogy nem tudatosan is, pedig elég lényeges, hogy tudd, hogy melyik évszaktípushoz tartozol, mert az határozza meg, hogy milyen színekkel és azok melyik tónusával teheted magad még szebbé.

Ebben a csoportban van aki pont amiatt, hogy nem biztos a választásában nem használ drága, márkás termékeket és van akinek csak néhány terméke van, de azok a legdrágábbakból. Egyikkel sincs semmi baj:) Tény, hogy a márkás sminktermékek minősége és tartóssága jó, mivel nem engedhetik meg maguknak, hogy rossz minőségű termékeket dobjanak piacra.

Az olcsó paletták, szemhéjpúderek között vannak olyanok amelyek használhatatlanok és vannak olyanok is, amelyek viszont ár-érték arányban nagyon jók.

3. Nem használok pirosítót, csak... (itt helyettesíthetjük: spirált, szemfestéket, szájfényt, stb.)

Miért nem? Kérlek, hogy használjatok:) Anélkül egy smink befejezetlen, az arc sokkal élettelibb vele, mint nélküle. Ha sokmindent nem is szeretnétek használni, akkor válasszátok a szempillaspirált és a pirosítót!:) Persze ez esetben is fontos, hogy az arcon jó helyre kerüljön a pirosító, hogy ne legyen a végeredmény bohókás.

4. Sminkelem magam, de még nem vagyok tisztában mindennel és érdekelne

Ebben a csoportban van olyan, aki kevésbé tájékozott a sminkelés terén, van aki már szinte profin sminkeli magát és a maguk tudásához képest szeretnének még többet tudni. Leginkább a trükkök, technikák megismerése segít sokat nekik és néhány termék tipp, amivel biztosra mehetnek:)

Ide kattintva pedig találtok néhány érdekes sminket, persze ezek a nők tényleg átestek a ló túloldalára! Ilyen veszélyes esetekkel még nem találkoztam, de olyannal már igen, aki  folyamatosan szedte elő a saját sminkeszközeit és a végén pont ugyanúgy távozott, ahogyan jött és még csak nem is hitte el, hogy az a smink, nem az ő sminkje:)

A bejegyzés trackback címe:

https://sminktanacsadas.blog.hu/api/trackback/id/tr317111537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása